counter create hit فعالیت 36 هزار همدانی در بخش صنایع دستی
۱۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۳:۱۵
کد خبر: ۱۷۸۰۲۷

فعالیت 36 هزار همدانی در بخش صنایع دستی

علی مالمیر در افتتاحیه دوازدهمین نمایشگاه سراسری بازرگانی صنایع دستی با بیان اینکه امیدواریم با استقبال مردم روبه‌رو شده و شاهد فروش مطلوب هنرمندان باشیم، اظهار کرد: نمایشگاه صنایع دستی به همت سازمان میراث فرهنگی هر ساله در سراسر کشور برای ترویج صنایع دستی با توجه به تنوع آن با هدف تقویت هنرمندان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر تولیدی مبتنی بر مزیت مثبت بومی باشد، باعث موفقیت صنعت می‌شود، افزود: بر اساس این مزین نسبی، مزیت رقابتی نیز ایجاد می‌شود و می‌تواند با قیمت مناسب در بازار ایجاد ارزش کرده و رقابت کند.

مدیرکل میراث فرهنگی استان همدان با اشاره به اینکه صنایع دستی باعث ایجاد بستر اشتغال می‌شود، تصریح کرد: امروز با توجه به نیروی کار موجود، صنایع دستی می‌تواند زمینه ایجاد اشتغال برای نیروی کار را ایجاد کند.

وی با بیان اینکه صنایع دستی با نهاده‌های بومی و مبتنی بر ظرفیت‌های استان است، ادامه داد: ویژگی هنر تک بودن محصول بوده، زیرا هنر تکرارناپذیر است.

مالمیر با بیان اینکه صنایع دستی ارزش افزوده خوبی به دنبال دارد، خاطرنشان کرد: برخی از محصولات صنایع دستی صد درصد ارزش افزوده دارد به طوری که هنوز بازاریابی خاصی برای آن صورت نگرفته و در یک کارگاه کوچک به وجود آمده است.

وی با اشاره به اینکه 6 درصد اشتغال استان معادل 36 هزار نفر از جمعیت استان را تشکیل می‌دهد، گفت: با شکل‌گیری صنایع دستی در کنار یک تولید اقتصادی، تولید فرهنگی نیز ایجاد می‌شود و به محیط زیست نیز آسیبی وارد نمی‌کند.

مدیرکل میراث فرهنگی استان همدان با بیان اینکه نقش سفال در فرهنگ منطقه از دلایلی بود که در جهانی شدن لاله‌جین تأثیر داشت، اظهار کرد: این فرهنگ نسل به نسل و سینه به سینه منتقل شده و به ما رسیده است.

وی با اشاره به اینکه صنایع دستی علاوه بر ثروت‌آفرینی باعث انتقال فرهنگ ما می‌شود، افزود: یکی از ویژگی‌های صنایع دستی همسازگاری با اقتصاد مقاومتی است که یکی از مهمترین فعالیت‌های اقتصاد مقاومتی در استان به صنایع دستی باز می‌گردد.

مالمیر با بیان اینکه 8.8 درصد از صادرات استان از گمرک همدان به صنایع دستی تعلق گرفته است، تصریح کرد: 80 رشته صنایع دستی در نمایشگاه محصولات خود را عرضه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه تشکل‎‌ها و تعاونی‌های مربوط به صنایع دستی در نمایشگاه حضور دارند، بیان کرد: غرفه‌ای به متراژ 115 متر به شهر جهانی لاله‌جین اختصاص یافته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان هم با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید که دولت عقلانیت است، به هنر و صنایع دستی کشور اهمیت خاصی قائل شده است، خواستار توجه به این مهم شد.

محمودرضا عراقی تصریح کرد: خوشبختانه دولت در کنار هنرمندان صنایع دستی قرار دارد و هر اقدامی که بتواند در راستای ارتقای صنایع دستی و حفظ آن انجام خواهد داد.

وی توجه به صنایع دستی را یکی از بسترهای ایجاد اشتغال در کشور برشمرد و حمایت از آن را یکی از راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی دانست.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: